Співробітники Національної поліції України вручили підозру синові колишнього директора Рівненської АЕС Євгену Павлишину.

За інформацією Українських новин.

Як стало відомо редакції, у кримінальному провадженні за підозрою Павлишина до Печерського районного суду подано клопотання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Суддя Соколов розгляд клопотання призначив на 15 серпня.

Головне слідче управління (ДСУ) Національної поліції України повідомило Українським Новинам, що справа про побиття літньої жінки зі смертю, яку скоїв син колишнього генерального директора Рівненської атомної електростанції (РАЕС) Євген Павлишин, розслідується за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 125 (навмисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 121 (навмисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 18 червня до поліції повідомили медики, що вони госпіталізували 64-річну жительку Вараша. Потерпіла повідомила, на неї з донькою напав та побив 36-річний варашівець.

22 червня близько 06:00 медики констатували смерть 64-річної пацієнтки.

Історія одразу набула розголосу у соцмережах. Користувачі почали сумніватися, що розслідування буде справедливим, адже підозрюваним у справі є Євген Павлишин - син Павла Павлишина, гендиректора РАЕС (нині уже колишнього, адже його перевели на іншу посаду).

Сюжет телеканалу "Рівне 1" від 23 червня 2022 року: