У холодної пори року з її дощами, мокрим снігом, похмурим небом і холодним повітрям є один плюс - з'являється можливість зайнятися собою і зробити всі косметичні процедури, протипоказані навесні і влітку. Пройти процедури, які допоможуть розслабитися, поліпшити настрій, захистити організм від стресу і, як наслідок, зміцнити імунітет. Що ж можна і потрібно робити для здоров'я і краси для порятунку шкіри, волосся взимку?

Зима - це саме та пора року, коли наша краса найбільш вразлива. Через морози і вітер шкіра стає сухою. Поліпшити зовнішність і настрій допоможе похід до косметолога.Саме взимку практично не має протипоказань до проведення різноманітних процедур, на відміну від весни та літа. На жаль, далеко не кожен фахівець перед початком процедури розповість вам про різні нюанси. Як результат, замість краси і поліпшення зовнішнього вигляду, ви можете зіткнутися з роздратуванням шкіри, опіками та іншими неприємностями. Тому ретельно обирайте саме свого косметолога та клініку.

Адже в клініці мають працювати висококваліфіковані працівники,дотримуватись правильного зберігання препаратів та дезінфекції обладнання. Якщо ви ще не знаєте куди звернутись для отримання якісних послуг у сфері косметології тоді зверніть увагу на Лайф Клінік. Професіонали клініки допоможуть не тільки зберегти молодість і красу,а й за потреби і відновлять. Досвідчений лікар косметолог-дерматолог Муравицька Катерина Олександрівна допоможе скинути декілька років застосувавши плазмоліфтинг.

Для збільшення губ, зменшення гусячих лапок, корекції овалу лиця підбере відповідні найновіші препарати. А також розробить програму пілінгів, масок, масажів саме для вашої шкіри з урахуванням ваших потреб для молодості і краси обличчя.
Консультація косметолога безкоштовна на постійній основі.

Адреса: м.Рівне
вул. Симона Петлюри, 35
+38 (098) 041-59-00
+38 (093) 041-59-00
help@lifeclinic.center
https://lifeclinic.center/

Щоб бути і здоровими та красивими цілий рік лікарі рекомендують вести здоровий спосіб життя та займатись спортом,а також відвідувати сауну, робити масаж, пілінги.А якщо в сауну ви не можете ходити,тоді ідеально вам підійде фіто бочка в поєднанні з різними іншими процедурами здоров'я та краси.

Регулярне використання фіто бочки позитивно позначається на здоров'ї різних систем і органів:

  • зміцнюється імунітет, серцева і судинна система;
  • знижується рівень холестерину;
  • нормалізуються обмінні процеси і кровопостачання;
  • полегшується стан хворих, що страждають хворобами суглобів;
  • поліпшується еластичність м'язів.

При цьому варто відзначити, що регулярні процедури у фітобочці дозволяють істотно зміцнити організм. Це позначається на підвищенні його опірності ГРЗ і вірусних захворювань, полегшенні стану при хронічних недугах.

СПА-салон "Діжка здоров’я" Вам допоможе підібрати комплекс процедур для здоров'я, релаксу та оновити себе.

Хочете позбавитися від зайвої ваги, целюліту, подбати про зовнішній вигляд? Завітайте до СПА-салону "Діжка здоров’я" та пройдіть антицелюлітний, медовий, лімфодренажний масаж, скрабування і обгортання. Якщо ж маєте проблеми зі здоров’ям,тоді фахівці допоможуть позбавити вас проблем зі спиною,адже володіють різними техніками масажу.

Для молодості і краси обличчя знаються на різних доглядових процедурах — масажі, пілінги, маски, парафінотерапія, фракційна мезотерапія. Для підсилення ефекту від різних процедур СПА-салон "Діжка здоров’я" пропонує різні комплекси.

Приходьте і насолоджуйтесь.

м.Рівне , Київська,36 8 пов. каб.801
Тел..098-084-97-83