Відкрили заклади у Рівненському районі та у місті Вараш.

Обидва центри оснащені спеціальним обладнанням, комп’ютерною технікою, розвиваючими та корекційними матеріалами, дерев’яними пісочницями для сухого та кінетичного піску, у кабінетах ЛФК тактильні доріжки, тренажери, шведські стінки.

Вараський інклюзивно-ресурсний центр облаштований 5 кабінетами, а саме: для лікувальної фізкультури, первинного прийому, практичного психолога, логопеда, дефектолога. Для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами закуплені інтерактивна панель Мультиборд, інтерактивна проекційна система «Жива підлога» та парти-трансформери. Працюватимуть у новоствореному закладі практичний психолог, вчителі дефектологи, реабілітолог,логопед.

В інклюзивно-ресурсному центрі Рівне нської районної ради облаштовано 4 спеціальних кабінети та приймальня для первинного прийому. На дверях таблички з рельєфно-крапковим шрифтом Брайля. Центр має окремий вхід з надвірним та внутрішнім пандусами, якіобладнані поручнями. Окрім того, у кабінетах встановлений відеонагляд, що дасть можливість не тільки спостерігати за заняттями, а й відслідковувати динаміку.

До слова, в області вже відкрито 14 інклюзивно-ресурсних центрів, а до кінця наступного року їх має бути 33.

До теми: 

У Гощі відкрили інклюзивно-ресурсний центр

Ще один інклюзивний центр відкрили на Рівне нщині