Куди поділись гроші? Мешканці будинку на вулиці Макарова, 10 обурені - кажуть, голова ОСББ їх обдурив, бо завищив вартість утеплення будинку, а залишок поклав собі у кишеню. Не багато, не мало, кажуть - а півмільйона гривень. Деталі дивіться у сюжеті.

Так обидві Валентини розповідають про голову ОСББ свого будинку. Обидві за утеплення площі своїх квартир мають заплатити близько 20 тисяч гривень. У деяких мешканців - це більше 50 тисяч гривень, ще в інших - тисяч з десять. Залежно, у кого яка площа квартири. Та от в тому й біда, кажуть люди, що утеплення відбувалося за площею зовнішніх стін.

Мешканці стверджують - до останнього не знали, за яку площу платять.

Обдурив. Стверджують люди.

В свою чергу, мешканці нарікають - роботи ведуть неякісно.

Читайте також: Кіт заліз на дах, а рятувальники не хочуть допомогти. Яка доля пухнастого? (ВІДЕО) 

Та ще й за таку халтуру, кажуть люди, вони заплатили на півмільйона гривень більше.

А це - трохи більше 300 тисяч гривень, каже Степанюк. Ще 200 тисяч - це відсотки в банк, які сплатили люди, що було обов`язковою умовою, аби отримати частку компенсації від держави із двох джерел: Державний фонд енергоефективності відшкодовує 61 відсоток вартості закуплених матеріалів, а міський бюджет - 35 відсотків, але вже за виконані роботи. Загалом сума кредиту становить 2 мільйони 641 тисячу гривень. Із них - 1 мільйон 33 тисячі гривень - внесок мешканців будинку. Та люди стверджують, в кошторисі - помилка, і не лиш людей надурив голова ОСББ, а й державу.

Щоб з`ясувати, чи то люди не всі нюанси кредитування зрозуміли, чи то голова ОСББ - шахрай - мешканці мають дочекатися результатів розслідування.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber