На Рівненщині сьогодні прощались з атовцем Русланом Кондратюком. Чоловік загинув 15 лютого на Донеччині. Автомобіль ГАЗ, у якому їхав рівненчанин і ще двоє військових, обстріляв ворог, коли ті заїжджали на позицію. Ракета потрапила у кабіну автомобіля. Всі троє чоловіків отримали важкі травми. Рівненчанин Руслан Кондратюк не вижив.

Млинівщина. Село Війниця. Сотні людей прийшли прощатися із загиблим автовцем Русланом Кондратюком. Він жив у цьому будинку разом з батьками.

Боєць 2 листопада минулого року уклав контракт із ЗСУ. Пішов вдруге служити добровольцем. Був водієм. Нещодавно приходив додому у відпустку.

15 лютого військовий на позивний "Кіндрат" їхав з ще двома побратимами у автомобілі. Ворог обстріляв їх, коли ті вже майже заїхали на позицію.

Читайте ще: Млинівщина прощається із Героєм України

Рівне нчанин Руслан Кондратюк помер дорогою у лікарню. Його тіло напередодні привезли на батьківщину.

Сьогодні із загиблим бійцем прийшли прощатися рідні, друзі, однокласники та жителі навколишніх сіл. Загалом близько трьох сотень людей.

Руслан Кондратюк служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила. Йому було 37 років. У чоловіка лишився 16-річний син та 7 - річна донька.
 

 

Будьте з нами: Telеgram   Facebook   Instagram  Viber   Youtube