КП "Рівнеелектроавтотранс" повідомляє, що в ніч з 19 на 20 червня буде відновлено рух "Нічного" тролейбуса за маршрутом №3 "Мототрек - Залізничний вокзал".

Для забезпечення безперебійного перевезення пасажирів в основний час (денний та вечірній) по тролейбусних маршрутах міста необхідно постійно підтримувати контактно-кабельну мережу міста в технічно справному стані. Для цього потрібно проводити планові технічні обслуговування і ремонти мережі та обладнання тягових підстанцій згідно розроблених графіків, а також виконувати аварійно-відновлювальні роботи.

Дані роботи необхідно проводити лише в нічний час. Так як для цього необхідно знеструмити контактну мережу. В денний час проводити ці роботи не можливо, бо це приведе до зупинки руху всіх тролейбусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За проїзд у тролейбусах рівняни платитимуть 4 гривні

Тому, КП "Рівне електроавторанс" завчасно приносить свої вибачення мешканцям та гостям міста за можливі тимчасові зупинки руху "нічного тролейбуса", які зумовленні необхідністю проведення запланованих та аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах контактно-кабельної мережі та тягових підстанцій.

Про можливі зупинки руху "нічного тролейбуса" КП "Рівне електроавторанс" РМР буде додатково інформувати мешканців та гостей міста Рівне .

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber