Як проходить підготовка до конкурсу? Що очікує від нього дівчина та що ж для неї краса? Ми поспілкувалися з Юлею та отримали відповіді на ці запитання.

-Привіт, розкажи трішки про себе. З чого все почалось?

Я Юлія, народилась на Сарненщині, смт Степань. З 14 років займалась моделінгом. Приймала участь в багатьох українських конкурсах краси, виграла корону «Міс Західної України» і стала фіналісткою «Міс України». Цього року заповнила анкету на "Місс Європа", де згодом мене підтвердили.

-Як проходить підготовка?

Ми вже 4 дні живемо разом з дівчатами в готельному комплексі, де проходить підготовка до конкурсу. Щодня підйом зранку, тренування, зустрічі з спонсорами, зйомки, репетиції. Втома нереальна, але бажання до перемоги велике. Я розумію, що Українки одні з найгарніших націй, але нам невистачало впевненості в собі, тому цього року я покажу справжню боротьбу за корону.

-Що для тебе краса?

Краса для мене - це скоріше стан душі, впевненість, і жага до досконалості. Коли в тебе конкуренція з двадцяткою найгарніших дівчат Європи, ти можеш почати сумніватись в своїх силах, але цього робити непотрібно, я на своєму прикладі хочу показати, що кожна може досягти того ж, потрібно лише бажання.

Отож, бажамо дівчині перемоги! Слідкувати за підготовкою до конкурсу краси "Місс Європа 2020" можна у сторіс Юлії у Інстаграм.