Рівненська письменниця презентувала 5 дитячих книг. Серед них відома в колі вихователів та логопедів - "Абетка". З її допомогою діти самостійно, в ігровій формі виправляють мовні дефекти. Не менш цікавими є інші книги серії "Світ навколо нас" які навчають розпізнавати фігури, тварини та Україну. На презентації творчого доробку Тамари Бацмай були і наші журналісти.

Вірші, які допомагають краще вимовляти звуки. Рівне нська письменниця презентувала свою книгу "Абетка", яка вже стала фаворитом серед логопедів. Жінка розповідає, почала писати книги тоді, коли виникло бажання наповнити дитячу літературу чимось особливим.

Перший тираж "Абетки" - 5 тисяч примірників. Їх письменниця опублікувала за власний рахунок. Та вже за 8 місяців не залишилося жодної книги - придбали всі.

Для пані Тамари важливо, щоб книга потрапила в руки саме до тих дітей, які мають проблеми з вимовою. Пригадує випадок, як до неї завітала бабуся з шестирічною дівчинкою, яка на той час не вимовляла сім звуків.

Окрім "Абетки" на презентації Тамара Бацмай познайомила читачів ще з іншими добірками серії "Світ навколо нас". Письменниця каже, кожна книга навчає чомусь корисному та новому. Зокрема, пізнавати геометричні фігури, тварин та красу України.

На презентацію творчості Тамари Бацмай завітали її колеги та близькі друзі.

Письменниця розповідає, на написання віршів надихає життя. Рими можуть траплятися випадково у тролейбусі, чи вдома, чи під час прибирання. Хоч основна її частина читачів зараз - це діти, але для дорослих пані Тамара теж пише вірші. Та навіть мріє видати власну збірку для вже старших поціновувачів її творчості .

Дивіться також: 

Рівне долучилося до Всеукраїнської акції "Соборна Україна очима дітей" (ВІДЕО)