Фото ілюстративне
Засуджено до 9 років позбавлення волі рівнянина, який вчинив умисне вбивство знайомого та викрав його майно.

В результаті належного забезпечення прокуратурою Рівне нської області публічного обвинувачення у кримінальному провадженні суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно 37-річного жителя міста Рівне , який вчинив умисне вбивство з крадіжкою. 

У суді прокурором-обвинувачем доведено, що у червні 2017 року двоє рівнян виїхали автомобілем BMW-520 з обласного центру та зупинились поблизу лісопосадки між селами Здовбиця та Глинськ Здолбунівського району вирішити суперечку, що виникла між ними на ґрунті неприязних відносин. Конфлікт закінчився для водія авто фатально: пасажир завдав йому 6 ударів ножем y різні частини тіла, від яких той помер, після чого викрав у потерпілого два мобільні телефони, автомобільний відеореєстратор, особисті документи та залишив місце події.

Читайте ще: на Млинівщині засудили серійного крадія

Вину у вчиненому злочині обвинувачений визнав частково.

В ході судового дослідження матеріалів кримінального провадження на підтвердження вини зловмисника прокурор надав суду переконливі та беззаперечні докази.

У підсумку Здолбунівський районний суд, надавши ґрунтовну оцінку доводам сторін, визнав чоловіка винним у вчинені вказаних злочинів та призначив покарання у виді 9 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber