2 лютого Рівне прийматиме масштабний професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА під егідою відкритої ліги "Real Fight Promotіon".

"RFP 68: Only forward" - саме така назва змагань. В октагон вийдуть професійні бійці та проведуть свої рейтингові поєдинки. Із 12 запланованих боїв на вечір - 2 буде чемпіонськими.

У вазі до 61 кг за пояс "Real Fight Promotіon" битиметься рівнянин Андрій Хохлов. Його поєдинки вже не раз мали можливість побачити вболівальники у Рівному і далеко за межами міста по всій Україні.

Також сарненчанин Антон Радько змагатиметься за вакантний пояс "Real Fight Promotіon" у вазі до 77 кг. Наш боєць дуже досвідчений та не раз професійно виступав у "клітці" закордоном.

Також організатори обіцяють чимало приємних сюрпризів для любителів єдиноборств.

- Сітку турніру ми побудували так, щоб були представлені талановиті бійці Рівне нщини. В октагоні битимуться спортсмени з Сарн, Березного, Дубна, Гощі та Рівного.В нас дуже талановиті спортсмени яких знають за межами області і дуже поважають. Хочемо, щоб їх більше знали і вдома. Тому закликаю рівнян і жителів Рівне нщини прийти та підтримати своїх! Будуть дуже видовищні поєдинки та цікаві результати. Завжди стараємось для глядачів, - прокоментував представник ліги "Real Fight Promotіon" у Західній Україні Богдан Романович.

2 лютого, Рівне , вул. Відінська, 1Б. Початок о 19.00. 

Читайте також:

Михайло Романчук здобув перше золото у новому році

Рівне нська баскетболістка одна з кращих в Суперлізі