20 березня у світі відзначають міжнародний день щастя. Адже саме це почуття є одним з основних цілей людства, впродовж всього життя. Де шукати щастя, питання над яким замислювався чи не кожен у своєму житті. Проте психологи запевняють, різним людям задоволення приносять різні речі. Де знаходять своє щастя рівняни, та як вберегтися від негативу, дізнавалася наша Лідія Снарська.

 Імбирне печиво, карамель, та тістечка - усе це із-задоволенням любить готувати Катерина Хамеча. Жінка розповідає, кожен смаколик має бути яскравим. Про те насолоду приносить не лише зовнішній вигляд солодощів, а й смак. Кондитер запевняє - саме це і є , справжній гормон щастя.

Щоб підняти собі настрій і на обличчі з'явилася посмішка, психолог Олега Яковлєва радять носити з собою цукерку. Жінка каже, солодощі впливають на гормон задоволення.

Дивіться також: жителів Рівне нщини закликають не нищити природу (ВІДЕО)

Та почуття щастя виникає не лише від солодкого, а й від інших речей: улюблена робота, хоббі, сім'я та діти, кажуть психологи.

Для когось солодке, а для когось кохання. Де шукають своє щастя, перехожі рівняни, розповіли і нам.

Щастя буває різне, та викликає у людей єдину позитивну емоцію та головне - посмішку. Тому психологи бажають й розпочинати з неї кожен день.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber