Футболісти продовжують готуватися до першого офіційного матчу у 2019-му році - проти "Черкащини-Академії".

24 березня у  Здолбунові команда Олега Шандрука помірялася силами із лідером чемпіонату України серед аматорів - оржівським "ОДЕКом". Гра завершилася із рахунком 3:2.

У звітному поєдинку головний тренер рівнян Олег Шандрук перевірив у бою двох потенційних новачків - оборонців Дмитра Прихну та Дмитра Ховбошу. Не взяв участі у матчі капітан рівнян Борис Орловський. Він відновлюється після ушкодження і за грою спостерігав з трибуни.

"Червоно-чорні" відкрили рахунок вже на сьомій хвилині гри. Олег Маїк у дотик замкнув простріл з лівого флангу атаки.

Читайте ще: рівненський спортсмен Олег Омельчук здобув золото

"ОДЕК" дуже швидко відігрався, коли гравець оржівського клубу реалізував вихід тет-а-тет із Максимом Бабійчуком. Але ще до перерви рівняни забили ще двічі. Михайло Шестаков продемонстрував власну індивідуальну майстерність перегравши воротаря "ОДЕКа" ударом з гострого кута. А Тарас Пінчук був першим на добиванні, доправивши м'яча у сітку ударом головою метрів з шістнадцяти, коли голкіпер оржівців вже лежав на газоні.

Після перерви характер гри не змінився. "Верес" володів територіальною перевагою. "ОДЕК" намагався відігратися. Зрештою, оржівці зуміли провести ще один м'яч і скоротити відставання в рахунку до мінімуму.

Заключний у процесі підготовки до офіційних матчів спаринг "Верес" проведе 30-го березня проти "Малинська".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber