Рівняни на рівних боролися з представниками Першої ліги, але пропустивши два швидкі м'ячі у першому таймі, так і не зуміли наздогнати суперника.

Матч проти львівського "Руху" став особливим для рівненського клубу. Вперше упродовж двох років команда пробилася до другого попереднього раунду розіграшу Кубка України. Вперше після тривалої перерви отримала шанс помірятися силами із суперником рангом вище. До того ж, цим суперником виявився львівський "Рух". Колишня команда головного тренера рівнян - Юрія Вірта та нинішній клуб Ігоря Дедишина, який свого часу працював на посаді гендиректора "Вереса".

Відповідальна гра розпочалася для рівнян, які через травми Віталія Тимофієнка, Віталія Микитина, Юрія Іваночка та Валерія Сада залишилися із зовсім обмеженою можливістю для кадрової ротації - зовсім невдало. Спершу Даниїл Кондраков дальнім ударом змусив капітулювати Максима Бабійчука. А потім Богдан Бойчук позиційно обіграв Олександра Дударенка і класно знайшов передачею Юрія Климчука, який не промахнувся - 0:2.

Читайте ще: спортсменка з Рівного увійшла у ТОП-150 світового рейтингу

До перерви "Рух" міг забивати втретє. Після чого рівняни зуміли знайти в собі сили і перехопити ініціативу. Після подачі кутового Євгеном Морозенком і боротьби у штрафному майданчику гостей арбітр матчу Анастасія Романюк призначила пенальті у ворота "Руха" за гру рукою. Юрій Соломка точно пробив із "точки".

Після перерви двічі шанси зрівнювати рахунок мав Антон Євдокимов. А Максим Бабійчук виручив рівнян після пострілу Івана Брікнера. Втім, рахунок на табло більше не змінився. Далі у Кубку іде "Рух".

 

Про це повідомляє інформаційна служба НК "Верес". 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber