Рівненський "Кардинал" продовжив свою серію без перемог у чемпіонаті футзальної Екстра-ліги, розписавши мирову нічию із “ІнБевом-НПУ”. Гості відігралися за хвилину до фінальної сирени. Тим не менше, навіть нічия гарантувала рівнянам місце у топ-шістці чемпіонату Екстра-ліги. Деталі у наступному сюжеті.

 Звітний поєдинок команди проводили за порожніх трибун. Таке рішення прийняв Контрольно Дисциплінарний Комітет Федерації Футзалу України. Причина на думку членів комітету, неналежна поведінка рівненських вболівальників та офіційних осіб під час матчу чемпіонату Екстра-ліги “ХІТ” – “Кардинал-Рівне ” 24-го листопада 2018-го року. Сьогодні на трибунах спортзалу ДЮСШ-4 за матчем спостерігали усього декілька журналістів та представники команди гостей. Єдиний до перерви гол господарі забили за півтори хвилини до сирени. Роман Горпинич перехопив м’яча на чужій половині майданчика, віддав на Басича, а той по-більярдному невідпорно пробив в дальній кут – 1:0.

Читайте ще: бійці Рівне нщини виступили на Чемпіонаті України з хортингу

Другий гол став результатом індивідуальних дій Романа Горпинича. Він обікрав гравця команди суперника, пройшов ще двох опонентів і пробив повз голкіпера "Інбев НПУ" – 2:0. Повівши з перевагою у два м’ячі, господарі знову наступили на старі граблі. Команда втратила пильність і дозволила відквитати один гол гостям. Щоправда, “Кардинал-Рівне ” дуже швидко відновив статус-кво. Максим Мануйленко після помилки гравця суперників зробив рахунок – 3:1.

Втім, “ІнБев-НПУ” не зупинився, продовжив боротися і вирвав нічию. Спершу Войток скоротив відставання до мінімуму. А за хвилину до сирени навала гостей завершилася автоголом Володимира Поночовного 3:3. Після цієї нічиї "Інбев-НПУ" втратив усі шанси на вихід в топ-6 чемпіонату екстра-ліги з футзалу.

А от головний тренер рівнян грою залишився незадоволений.

Станіслав Гончаренко каже робитиме кардинальні висновки. І дехто з гравців може покинути команду.

Наступну гру рівняни зіграють в Хмельницьку проти місцевого "Сокола".

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber