Рівненський "Кардинал" в черговому домашньому матчі програв Івано-Франківському "Урагану". Не зважаючи на вдалий старт. Після цього поєдинку рівняни втратили навіть теоретичні шанси поборотися за медалі.

“Ураган” на цю гру виходив, вже знаючи про поразку “Продексіма” у Львові. А значить, перемога повернула б команді з Івано-Франківська першу позицію у турнірній таблиці чемпіонату. Господарі, були проти того, аби здатися претенденту на чемпіонство без бою. І вже на п’ятій хвилині гри “Кардинал-Рівне ” відкрив рахунок. Голкіпер "Урагану" помилився, вибивши м’яча у центр майданчика. Олександр Басив в один дотик повернув сферу назад до воріт гостей, де Володимир Поночовний, стоячи спиною до воріт, елегантно перекинув м’яч у сітку – 1:0!

Читайте ще: у Вінниці рівненський "Верес" здобув перемогу

Далі гра йшла на зустрічних курсах і свої моменти мали обидві команди. Тайм цілком міг завершитися перемогою рівнян, якби гравці нашої команди не дозволили пробити екс-“кардиналівцю” Юрію Когуту. Тому вистачило долі секунди, аби зорієнтуватися і сильно та точно пробити в кут метрів з десяти – 1:1. Після перерви гості помітно нервували, проте гол таки забили. Після прикрого рикошету від Андрія Ардашніколва – 1:2. І тут же втрата м’яча Володимиром Поночовним, який пішов один на трьох суперників, призвели до контратаки два в один, яку точно завершив Даниїл Абакшин – 1:3.

Станіслав Гончаренко ризикнув і змінив Ярослава Морикишку на п’ятого польового гравця. З часом це принесло свої плоди. Реабілітувався Андрій Ардашніков – 2:3. І тут рівняни знову не використали реальний шанс вирівняти рахунок. Натомість, дві втрати м’яча призвели до двох м’ячів у порожні ворота – 2:5.

Після цієї поразки рівняни втратили теоретичні шанси на призові місця в екстра-лізі.

Наступну гру рівняни проведуть у Херсоні проти місцевого "Продексіма" 25 травня.  

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber