У заключній домашній грі сезону “Кардинал-Рівне” порадував своїх уболівальників вольовою перемогою над принциповим суперником – львівською “Енергією”. Три очки рівнянам приніс точний удар Віктора Кравцова, для якого цей гол став 9-м у чемпіонаті.

До сьогодні “Кардинал-Рівне ” не знав смаку перемог у семи поспіль матчах чемпіонату. Востаннє рівняни перемагали 16-го березня цього року. У Хмельницькому. Після цього були дві нічиїх з “ХІТом” і одна з “Енергією”. А також – чотири поразки. Тому на заключну домашню гру сезону підопічні Станіслава Гончаренка вийшли з єдиною метою – порадувати вболівальників успішним результатом. Як і раніше, проти “Енергії” не зіграли травмовані Олександр Сіріцький, Павло Концеба, Ігор Салтанов. А Сергій Кравчук хоч і з’явився на лаві запасних – на майданчик так і не вийшов. З двома серйозними кадровими втратами прибули до Рівного і гості. Не зуміли зіграти Тарас Кузь і Степан Струк. Можливо, саме кадрові втрати і стали причиною невиразної атакувальної гри команд у першому таймі. Значно пожвавішала гра після перерви. Особливо після того, як Віктор Кравцов у середині другого тайму у боротьбі з одразу кількома опонентами зумів замкнути прострільну передачу з правого краю – 1:0.

Читайте ще: рівнянин виборов бронзу Ліги чемпіонів FINA

Після цього "Енергія" одразу перейшла на гру з п’ятим польовим. І лише Максим Мануйленко міг двічі забивати у вже порожні ворота львів’ян – мимо. У підсумку рівняни вистояли, завершивши заключну домашню гру перемогою.

Цією перемогою команда Станіслава Гончаренка перекреслила усі навіть математичні шанси “Енергії” на завоювання медалей Екстра-ліги у нинішньому сезоні.

Якщо ж львів'яни не виграють бодай однієї з двох заключних матчів чемпіонату – ризикують поступитися рівнянам четвертою позицією у турнірній таблиці. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber