9 червня завершився перший Чемпіонат України серед аматорів та ветеранів з бадмінтону.

Протягом 4-х днів 120 спортсменів з багатьох куточків України змагались за нагороди в одиночних та парних розрядах серед чоловіків та жінок та змішаному розряді.

Історичним для Рівне нщини став виступ Миколи Дєдовця, який здобув дві нагороди Чемпіонату України в категорії 30+, що стали першими медалями з бадмінтону за часів незалежності для рівненських спортсменів.

В одиночному розряді, посівши 2-е місце в своїй підгрупі, Микола Дєдовець в наднапруженому півфінальному матчі лише в 3-му сеті поступився Михайлу Карпову за вихід у фінал. Проте вже у бронзову фіналі він не втратив шанс вибороти медаль чемпіонату України, перемога 2-0 над Дмитром Ганзевічем.

 

Окрім того в парному розряді Микола Дєдовець разом з лів'янином Іваном Каратником, після того як посіли 2-е місце в своїй підгрупі, зуміли виграти півфінальний матч 2-0 в пари Михайло Карпов / Дмитро Ганзевіч. Хоча й у фінальному матчі Микола та Іван зазнали поразки 0-2 від команди Сергій Клименко / Олег Паламарчук, срібні нагороди стали гідним підсумком чудового виступу на чемпіонаті України. Вітаємо Миколу Дєдовця зі сріблом та бронзою чемпіонату України 2019.

Читайте також: рівненський "Верес" попрощався із п'ятьма футболістами

Виступ іншого представника Рівного Олександра Самсонюка, не став таким успішним. Основний приціл був на виступ в парному розряді категорії 35+, проте через травму Олега Ковальчука, перед самим стартом ігор довелось шукати термінову заміну. У підсумку пара Самсонюк О. / Почєпцов П. посіла 4-е місце. Також Олександр виступав в одиночному розряді категорії 35+, проте не зміг подолати груповий етап.

Інформаційна служба Федерації бадмінтону Рівне нщини 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber