Оголошено тендер.

Компанії яка забезпечить вимоги тендеру, буде відшкодовано очікувано 1 мільйон 997 тисяч гривень. До 10 лютого триватиме прийом пропозицій.

В цю суму входить оренда автомобілів, послуги водія, бензин, ремонт чистка та інше.

Всього потреба є у 8 автівках і експерти Рівне облради порахували скільки приблизно кожний автомобіль може наїздити впродовж року:

Раніше, ці послуги виконувало комунальне підприємство "Автобаза". Однак, чинне Законодавство вимагає тендерної процедури. А відтак, будь хто, хто має такі автомобілі, навіть орендовані, може взяти участь у закупівлі. І тим самим створити конкуренцію замовнику й знизити вартість послуги. 

Втім, керівник КП "Автобаза" Борис Балабат повідомив, що нині не усі необхідні автомобілі є в наявності. Автівку класу Преміум, у разі перемоги у тендері КП орендуватиме:

"Так склалось, що протягом 10 років автомобілі підприємства не оновлювались. Програмою розвитку передбачена закупівля нових, але це питання вирішуватимуть згодом депутати. Тому, якщо переможемо у тендері, автомобіль візьмемо в оренду у фізичної особи" - коментує керівник КП Борис Балабат.

У КП Автобаза налічується близько 20 автомобілів, якими користуються структурні управління ради та ОДА. Преміум класу "Тойоту Авалон" здають в оренду для поїздок очільника ОДА. 

Нагадаємо, у КП новий очільник: Обслуговувати автівки рівненських чиновників буде новий керівник КП «Автобаза»