Весняний сезон стартів збірна області з тхеквондо WTF розпочала з участі у Чемпіонатах України які нещодавно відбулися у Харкові.

На протязі п'яти днів біля 2000 спортсменів різного віку молодші юнаки, юнаки, кадети, юніори, молодь та дорослі змагались за найвищі нагороди України з олімпійського тхеквондо.

До складу збірної в цьому році увійшли тридцять вихованці трьох спортивних шкіл та трьох спортивних клубів рівненщини. КДЮСШ "Юний динамівець", Гощанська ДЮСШ, Корецька ДЮСШ, СК "Пандора", СК "Хоранг" , СК "Біла іва".

- У високій конкурентній боротьбі, в багатьох вагових категоріях кількість учасників перевищувала 50, тхеквондисти Рівне нщини показали себе справжніми бійцями, проявивши найкращі здібності характеру та хороший рівень технічної та фізичної підготовки, - прокоментував керівник обласної федерації тхеквондо Руслан Глега.

Золото Чемпіонату України здобула Юлія Городова. Із бронзо фіншували Христина Тильчик, Дана Касьян.

Читайте ще: рівненський "Верес" наступну гру зіграє у Млинові

У топ 10 серед дорослих та молоді увійшли спортсмени КДЮСШ "Юний динамівець", Гощанської та Корецької ДЮСШ Денис Бордюг, Денис Троцюк, Дмитро Барановський, Ігор Тхорук, Святослав Данилюк, Юлія Лопатюк. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber