Цієї суботи та неділі Рівненський СК "Золота осінь" із художньої гімнастики готується святкувати свій черговий День народження.

У залі ДЮСШ №19 відбудуться активності та урочистості присвячені шестиріччю клубу. Сьогодні на рівнян чекають з 10 ранку, а завтра з 9 ранку.

Традиційно на килимі зберуться представники всіх відділень СК "Золота осінь". Також завітають гості із рівненських ПДМ та клубу "Ларус". Будуть гімнастки і з Луцька.

Спортсменки святкуватимуть по спортивному у форматі фестивалю.

Це свято у нас проводиться щорічно. Власне з нього ми і входимо в сезон. Робимо це з позитивом. Завжди збираємо друзів. Минулого року було у нас чимало успіхів. Хочемо нині на всіх змаганнях виступити ще краще. Провели активне літо, кілька зборів, ставили нові програми, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

В рамках святкуваннях відбудеться і спортивна лотерея із цінними спортивними призами. Буде і традиційне частування тортом всіх присутніх.

Читайте також: Рівне нський "Верес" поступився у принциповому дербі 

Вже у вересні на рівненських гімнасток чекає Чемпіонат міста та області. Власне, там і сформують збірні Рівне нщини, які у жовтні представлятимуть регіон на кількох Чемпіонатах України.

Інформаційна служба СК "Золота осінь" (Рівне ) 

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber