Гортаючи стрічку у мережі Instagram та дивлячись на вже звичні фото з відпочинку та селфі, натрапила на дещо зовсім нестандартне. Фотосесія у воді. Що тут нестандартного, запитаєте ви? А те, що ця фотосесія відбулася в... Усті. Так-так, саме у нашій Усті.

Серія незвичних фото з'явилася у мережі Instagram нещодавно, а вже зібрала сотні лайків та десятки коментарів. 

Фотосесія відбулася у рамках арт-проекту, який звертає увагу на найбільші проблеми нашого міста. 

"Ризиково".

"Хоробра дівчинка. Я б туди не ризикнула зайти."

"Як же круто, модель, я не знаю як ти наважлилась на це, але ти молодчинка. Фотограф молодець"

Саме так коментують цю фотосесію рівняни.


"Устя – блакитна стрічка на карті Рівного, що позеленілою водою стукає до свідомості й осідає там сотнями виправдань. Реальність має власні плани на річку, до того ж не надто оптимістичні. Наразі водойма перебуває у стані високої концентрації органічних забруднень. Від високого вмісту амонійного азоту (сечовини), заліза, фосфатів, а також пилу, гнилого листя та сміття річка повільно «задихається». Устя тхне цвіллю та каналізацією, а зеленувата вода ховає у собі мертву рибу, поліетиленові пакети, скляні пляшки та цигарки," -  описують проблему з річкою на сайті "НЕ.ВСЕ.РІВНО".

Фотопроект з Устею не перший. Раніше у мережу також було викладено фотосесію, пов'язану з проблемою надмірного використання пластику. Пропонуємо і Вам переглянути ці роботи.

"Центральна площа міста - океан рекламних листівок, а хвиля в ньому - поліетилен. Ти живеш з ним поруч: купуєш у магазині, береш на природу, напаковуючи помідорами та черешнями, приносиш у ньому подарунки, заносиш у ньому торти з днів народжень і маєш окрему шухляду на кухні з пакетом із пакетами. Ти всюди ходиш з ним за ручку. Поліетиленовий пакет - наче твій молодший брат, без якого тебе не випустять із супермаркету," - так описують проблему надмірного використання пластику на сайті арт-проекту.

Читайте такожРівне в інстаграмі: ТОП фотографій на Чайкіній алеї
Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber