Про складне - просто та доступно кожному. Саме таким принципом керується команда Рівне1, створюючи новий проект. Незабаром на екрани вийде нова програма, яка поєднає всю Україну, а саме 10 регіональних телекомпаній. У їх числі - і рівненський Перший місцевий. Про що говоритимуть - далі.

Медицина, освіта, екологія, децентралізація, правоохоронні органи, електронне самоврядування та антикорупція. Усі ці теми під прицілом журналістів телеканалу "Рівне 1" у новому проекті - "Реформи це просто". Він поєднав телемостами 10 регіональних телекомпаній з різних куточків України. Зуміти знайти прості слова, аби донести найважливіші акценти реформ - таке головне завдання нового проекту.

Дивіться також: Кому земельки: депутати Рівне ради продовжували договори оренди, та не всім (ВІДЕО)

Почути компетентні думки експертів, а також реальні історії тих, хто на собі відчув тонкощі реформ. Унікальність проекту ще й у тому, що глядачі, які присутні на записі ток-шоу, теж стають його активними учасниками - висловлюють думки та оцінюють прозорість та доступність реформи.

Об'єднала 10 регіональних телекомпаній в одному проекті Незалежна асоціація мовників. Організація вже не вперше підтримує масштабні задуми Рівне 1 та сприяє у їх втіленні.

Нова серія телемостів вийде в ефір Рівне 1 вже у лютому. Тож слідкуйте за анонсами, аби особисто сказати, що "Реформи - це просто".