У колі з українською діаспорою та польськими братами. У Клесові зустріли Різдво та підготували справжнє свято для дітей, чиї батьки нині захищають Україну та для малечі з усієї громади. З-за кордону, привезли понад 3 тони гуманітарної допомоги та закупили авто для потреб ЗСУ. Більше, дивіться у сюжеті.

Тетяна Кознієнко з сином Олегом - покинули рідну Сумщину. Чоловік Віталій в лавах ЗСУ. Сім'я ж знайшла прихисток у Клесові. Сьогодні тут зустрічають Різдво, а батьку - передають вітання та побажання.

У Клесівській громаді більше двох з половиною сотень тих, хто вирішив стати на захист України. Їхнім дітям та усій малечі у святвечір підготували виставу та подарунки. Агресору за жодну ціну не вдасться забрати у діток Різдво, адже у день великого християнського свята - поруч надійні друзі.

Чоловік у вишиванці та з жовто-блакитним стягом - поляк. Полковник польської армії та давній друг України та місцевого краю. З Батьківщини та від місцевого бізнесу - зібрали гуманітарну допомогу.

Поруч з польськими братами - українська діаспора із Сполучених штатів. Віталій Пехотін із міста Федерал Вей. Чоловік - волонтер та капелан. Позаду вже не одна поїздка до лінії фронту.

Чоловік також представляє місію "Агапа", яка у мирний час допомагала дітям-сиротам. Окрім гуманітарної допомоги - від української діаспори та усіх, хто її підтримує, для Збройних сил закупили та передали позашляховик.

В громаді вірять, наступний святвечір - зустрінуть також у колі рідних та надійних друзів. З захисниками та захисницями, які повернуться додому. Та головне у мирі та з перемогою.

 Читайте також: Із Рівненщини військовим відправили різдвяні пакунки зі смаколиками