Поверхня виглядає як нова, якщо вона сяє. Домогтися цього нескладно, якщо на озброєнні у тебе є лайфхак сліпучого блиску при прибиранні будинку.

 Насправді, лайфхаків для прибирання будинку багато, але ми вирішили поділитися тими, які допоможуть домогтися сліпучого блиску поверхонь!

1 лайфхак: скло

Скло корисно протирати м'якою вовняною тканиною, трохи змоченою лляною олією. А після цього насухо витерти бавовняним клаптем.

Залишки бруду видали ганчірочкою, змоченою столовим оцтом. Вимий скло чистою водою і витри насухо м'яким папером.

2 лайфхак для прибирання будинку: підлога

Паркет протирай ганчіркою, змоченою в холодній воді з гліцерином (1 ст. ложка на склянку води). Гарячою водою мити не варто.

Якщо лінолеум потемнів, вимий його теплою мильною водою і дай висохнути.

Лінолеумові підлоги під час прибирання будинку не можна мити гарячою водою або водою з додаванням соди і нашатирного спирту. Найкраще чистити теплою водою зі звичайним господарським милом. Змивши мильний розчин, витри підлогу насухо.

3 лайфхак: меблі

Білий слід на полірованій поверхні, що з'явився від гарячого предмета, видали, протерши сумішшю спирту і рослинної олії. Натирай до блиску колоподібними рухами вовняною ганчіркою.

Поліровані меблі почисти м'якою ганчіркою, змоченою в молоці. Підійде і чайна заварка - просто загорни її в тканину і поліруй. Після насухо протри меблі м'якою ганчіркою.

Як видалити складні плями з одягу: корисні поради для господині

Як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах