Приревнувала - тому й ударила ножем у груди. Інцидент трапився напередодні у селі Великий Житин. Там через ревнощі жінка встромила ніж у груди свого співмешканця. Сталося це у гостях, куди спершу прийшла сама жінка, а опісля і її благовірний. З подробицями Ольга Мосійчук.

Схопила ніж та встромила його у груди свого співмешканця. Усе тому, що приревнувала його до іншої жінки. В якої до слова обоє і перебували в гостях. До найближчого будинку тут далеко, то ж сусіди нічого, що там відбувалося, не бачили та не чули. Розповідають, обоє зловживають спиртними напоями. Жінка працює у Рівному, а чоловік - у селі допомагає місцевим по господарству.

У пари є також спільні діти. Заради яких односельчани декілька років тому допомагали відбудувати хату, яка вигоріла вщент.

В лікарню потерпілого привезли з низьким тиском та з великою крововтратою. І відразу доставили в операційну. Якби це зробили кількома годинами пізніше, зазначає лікар, пацієнта уже не можна було б врятувати.

Тож операція була складна і для лікаря і для потерпілого. Адже такі поранення несли пряму загрозу життю пацієнта.

Тим часом у поліції уже розпочали досудове розслідування інциденту. Співмешканку чоловіка правоохоронці затримали в той же день.

До слова, випишуть додому потерпілого щонайменше через 10 через днів. Тому дітьми, які залишилися на даний час вдома самі, опікуються батьки потерпілого. Проживають вони у тому ж таки селі.

Читайте також: СБУ блокувала нову схему контрабанди бурштину