2 квітня надвечір у Рівному на дитячому майданчику собака бійцівської породи напала на 4-річну дитину. У хлопчика рвані рани ноги. Йому вже провели операцію. Правоохоронці відшукали власника собаки, який з місця події у злощасний вечір утік. Поліцейські вирішують питання про притягнення його до відповідальності. Більше розкаже Людмила Слободенюк.

2 квітня, 4-річний хлопчик разом з мамою та молодшою сестричкою поверталися із садочка. Ось на цьому майданчику на бульварі Хмельницького у Рівному діти захотіли погратись. В той час до гурту підійшов чоловік із собакою. Без повідка і намордника. Мами просили забрати пса, але власник відповів, що тварина лише грається. В якийсь момент гра стала жорстокою.

Коли дитину вирвали з пащі тварини, її власник просто пішов геть. Його особу вже встановили правоохоронці. Нині вони чекають офіційної експертизи медиків, аби вирішити міру покарання. Адже за такі дії чоловіка можуть притягнути як до адміністративної відповідальності, так і до кримінальної.

Читайте ще: через нетверезу матір дитина у Вараші не ходила до садочку

Лікарі одразу ж прооперували хлопчика під загальним наркозом. 7 днів дитині робитимуть ін’єкції препаратів із антибіотиками. Після цього маму з хлопчиком відпустять додому, де вони продовжать лікування.

Власник собаки сьогодні відвідав Максимчика. Попросив вибачення. Коштами допомогти, каже мама потерпілого, поки не може. Але провину визнає. Приніс паспорт про щеплення собаки. Далі справа за поліцією.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber