Від проникаючого ножового поранення із масивною крововтратою учора, 24 квітня, помер 25-річний житель селища Клевань. Підозрюваного в умисному вбивстві уродженця села Переділи помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про взяття його під варту.

Слідчо-оперативна група Рівне нського районного відділення встановила, що 36-річний житель Клевані у власному будинку розпивав алкогольні напої разом зі своїми двома знайомими-односельцями. Близько 22-ї години між гостями виник конфлікт, під час якого 53-річний чоловік умисне завдав удар ножем в спину 25-річному та залишив місце події. Власник помешкання викликав поліцію та «швидку», медики якої лише констатували смерть потерпілого.

Відповідно до лікарського свідоцтва 25-річний чоловік помер внаслідок проникаючого ножового поранення задньої поверхні грудей із пошкодженням легені, масивної крововтрати та внутрішньо-грудної кровотечі.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Рівне нського районного відділення повідомили йому про підозру та готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Підозрюваний — раніше судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, заподіяння тілесних ушкоджень і неодноразово притягувався до відповідальності за порушення правил адміністративного нагляду та дрібне хуліганство.

Тепер за скоєне йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: за вбивство чоловіка 18-річного рівнянина взяли під варту