Рено Логан

На сайті Прозоро оголошено тендер на закупівлю трьох легковиків. Замовник, тобто головне територіальне управліня юстиції в Рівне нській області надали перевагу французькому автопрому обравши бюджетний автомобіль Рено Логан. В категорії седанів ця автівка вважається економ варіантом. Втім, важливим є той факт, що працівники відмовились від премій на користь закупівлі.

Варто зазначити, управліня очікує витраити  на авто максимум 900 000 гривень. Автомобілі будуть використовуватись у віддалених структурних підрозділах. Нині планується передати авто на Сарненщину, в Рівне нський район і одне авто поїде найпевніше на Полісся. Наразі, буде вивчатись потреба і тоді прийметься рішення. Про це "Рівне 1" розповіла начальниця головного управліня юстиції Рівне нщини Оксана Сальчук:

"Ми зібрались на зборах колективу і вирішили куди направимо виконавчий збір, який заробило управління. Нам ці кошти повернулись на спец. рахунок. Був варіант всім отримати премії, однак більшість голосів колективу отримала пропозиція купити автівки туди де вони вкрай потрібні" - коментує очільниця Оксана Сальчук.