Презентував його - Вадим Карасьов. Він відомий в Україні політолог, а ще бере участь у російських ток-шоу. Які результати презентувала людина, яка часто зявляться на ефірах одіозного Соловйова дивіться далі в сюжеті.

Відомий український політолог та директор інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, відомий своїми публічними виступами на російському телебаченні (Кадр Росія 1) та каналах Віктора Медведчука разом із своїм колегою Володимиром Косенком представили результати свого соціологічного дослідження. За їхніми словами, опитування охопило всього вісімсот шістнадцять респондентів, а статистична похибка становила три з половиною відсотки.

Варто зауважити, що подібні соціологічні опитування представники Всеукраїнської асоціації соціологів проводили тільки в Рівному. На питання журналістів, щодо відвідування російських телеканалів пан Карасьов відповів іронічно.

А коли зайшла мова за замовників, соціологи заявили, що це їхня власна ініціатива. Важко сказати, чим саме виборча компанія в Рівному привернула їхню увагу. Проте якось дивно виглядає, що людина яка відвідує російські ток шоу, за власної ініціативи проводить соц опитування у Рівному, і відмовляється назвати прізвище замовника. Тож чи варто рівнянам довіряти таким сумнівним опитуванням?