Сьогодні, 23 червня, до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення, що поблизу села Дорогостаї Млинівського району трапилась дорожньо-транспортна пригода з подальшим загорянням вантажівки яка перевозила паливномастильні матеріали.

На місце події було негайно направлено два чергових відділення рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та одне відділення державного пожежно-рятувального поста села Острожець Млинівського району.

Читайте також: На Рівне нщині горів будинок

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажних автомобілів. Внаслідок зіткнення один вантажний автомобіль, що перевозив паливномастильні матеріали перекинувся та горів. Бійці ДСНС подали на гасіння пожежі вогнегасячі засоби.

Унаслідок лобового зіткнення автомобілів «Renault» і «DAF» сталося загоряння транспортних засобів. Працівники ГУ ДСНС ліквідували пожежу. Попередньо у ДТП травмувався водій автомобіля «DAF» .

ДТП Дорогостаї

О 12:50 пожежу вдалося локалізувати. Внаслідок ДТП два водія травмовано, один вантажний автомобіль згорів та частково пошкоджено інший. Наразі обставини даної пригоди з’ясовують правоохоронці. 

ДТП Дорогостаї 2

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber