Плутанина з квитанціями та лічильниками. У Рівному вже 4 місяці не можуть вирішити проблеми, через автоматичний перехід від "Рівнегаз Збуту" до Нафтогазу. Хто ж винен та як вирішують ці питання розбиралась у сюжеті Тетяна Петрина.

Щодня до "Рівнегаз Збуту" звертаються незадоволені рівняни, причина - автоматичне переведення від постачальника " Рівнегаз Збут" до постачальника останньої надії, функції якого виконує "Нафтогаз". Перехід відбувся 1 травня, проте рівняни і досі не можуть розібратись кому і як платити.

Питанням передачі показників займається клієнтський простір Рівнегаз. За їхніми словами проблема в роботі чат-ботів, якими передають дані.


Проте найбільша плутанина з поверненням коштів тим, хто завчасно зробив передплату. Повернути їх можна заповнивши заяву та підготувавши документи, їх перелік можна знайти на офіційному сайті РІВНЕ ГАЗЗБУТ. Але сподіватись на швидке повернення коштів не варто.

Щоб повністю розібратись в ситуації ми звернулись в Нафтогаз. Проте виявилось що в місті Рівному їхнє представництво тимчасово припинило діяльність. Та й додзвонитись буває складно.

Детальніше - дивіться у сюжеті.