Так званий "полтавський терорист" Роман Скрипник, який 23 липня захопив правоохоронців у заручники, а потім утік, у момент ліквідації спецназом КОРД підірвався на власній гранаті.

Як написав на своїй сторінці у Facebook речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, "неодноразово судимого наркозалежного" підозрюваного Романа Скрипника виявили у селі Опішня Зіньківського району на Полтавщині. Він переховувався у покинутому будинку.

До слова, у момент загибелі чоловік тримав у руках боєприпас без чеки. За словами Арсена Акакова, підозрюваного ліквідували пострілом снайпера, після чого той підірвався на власній гранаті.

"Нічні події в Опишні. На жаль, знову неадекватна поведінка "полтавського терориста", який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських - зловмисник був ліквідований снайпером і підірвався на власній гранаті. Дякую поліції за професійну роботу!", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 23 липня, житель Полтави Роман Скрипник погрожував підірвати гранату, взявши у заручники поліцейського. Після перемовин погодився обміняти заручника на полковника поліції Віталія Шияна. Пізніше зловмисник утік на авто, утримуючи заручника. Через кілька годин полковника поліції відпустив, кинув автомобіль, а сам втік до лісопосадки. Пошуки Скрипника тривали тиждень.

Антон Геращенко на власній сторінці у Фейсбук оприлюднив відео ліквідації "полтавського терориста". Після пострілу снайпера Скрипник підірвався на гранаті.

Читайте також: Небезпечні розваги: у недобудованому дитсадку на Коновальця "гуляють" діти (ВІДЕО)