Пожежа сталася у квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Орлова.

Вчора, 18 травня, о 18:08 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Орлова в обласному центрі. 

За вказаною адресою було направлено чергове відділення бійців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Прибувши на місце виклику рятувальники провівши розвідку встановили, що дим виходить з вікна трьохкімнатної квартири на третьому поверсі.

Читайте ще: у Вараші в задимленій квартирі врятували пенсіонера (ФОТО)

В апаратах захисту органів дихання вогнеборці увійшли до помешкання. У вщент задимленій квартирі в одній із кімнат на ліжку бійці ДСНС виявили напівпритомного 86-річного власника. Чоловіка негайно вивели на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Потому врятового було доправлено до лікарні. Також в одній із задимлених кімнат вогнеборці виявили домашнього кота. Тварину винесли на свіже повітря та передали сусідам.

Відомо, що вогнем було пошкоджено меблі в кімнаті та знищено телевізор і пластикове вікно. Саму ж квартиру вдалося врятувати від повного знищення.

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber