На Півночі Рівненщини випав перший сніг. Сьогодні, 7 жовтня, зимові опади випали у Сарнах, Костополі, Березному та Рокитному. Синоптики застерігають, на найближчі дні слід очікувати заморозків.

На Півночі Рівне нщини випав перший сніг. Сьогодні, 7 жовтня, зимові опади випали у Сарнах, Костополі, Березному та Рокитному. Синоптики застерігають, на найближчі дні слід очікувати заморозків.

Опади були 0,1мм. тобто, це ще не утворилось снігового покриву. 01.51-02.10 ми не спостерігали ще в жовтні такий маленький перший сніг. якщо брати 17 рік, то в нас великий такий сніг був 13 листопада 17 року, - розповів директор Рівне нського обласного гідрометцентру Богдан Масовець.

Заморозки та похолодання слід очікувати і найближчі два дні, кажуть синоптики.

На жовтня ввечері та уранці ми очікуємо 0 градусів -5 морозу в повітрі і також в нас будуть пориви вітру до 20 метрів в секунду. 

А вже наприкінці тижня температура піде угору. Температурні показники сягнуть до 15 градусів тепла. А ще синоптики додають: не варто ховати літній одяг, адже у другій половині жовтня у Рівне прийде "бабине літо". До слова, перший сніг сьогодні випав не лише на Рівне нщині . Зимові опади зафіксували також на Волині. Засипало снігом і Карпати. Тим часом міський голова Рівного Володимир Хомко підписав розпорядження про подачу тепла у медичні заклади міста. 7 жовтня тепло увімкнуть у міському пологовому будинку, у міських лікарнях та в обласній дитячій лікарні. 

До теми: у Сарнах випав перший сніг

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber