Це стало можливим через те, що дорога веде до критичної інфраструктури, а саме до міського пологового будинку. Що вже встигли зробити та чи впливає ремонт на роботу медзакладу - дізнавались наші журналісти.

Постійні підтоплення, ями та вибоїни. Такою дорогою майбутні матусі їздили до пологового будинку.

Рух цією ділянкою дороги ускладнився ще минулого року.

Влада міста неодноразово наголошувала, що на час військового стану є заборона капітальних видатків, проте на цю ділянку таки вдалось організувати ремонтні роботи. Вид роботи узгоджувався з обласною військовою адміністрацією.

Наприкінці серпня БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "БУДАЛЬЯНС ГРУП" виграла тендер на капітальний ремонт вулиці Медична. Передбачувана вартість робіт понад 4 млн гривень - це було опубліковано на сайті прозоро юей. І вже у вересні розпочались роботи.

Залишається викласти бруківку та застелити верхній шар асфальтного покриття. І хоч дорогу ремонтують та всім не вгодиш.

У пологового будинку кажуть дорогу ніхто не перекривав, рух цією ділянкою від початку ремонту був реверсивним з обов'язковим пріорітетом в напрямку медичного закладу.

Ремонтні роботи мають закінчити не пізніше 21 листопада цього року.Натомість в медзакладі звертають увагу, якщо пацієнтам, відвідувачам чи породіллям дорога завдає дискомфорту, то є два альтернативних виходи: на вулицю студентську, та на вулицю Миколи Карнаухова.

 Читайте також: На Рівненщині відновлюють здоров’я поранених – лікують та реабілітують