У Рівному зіштовхнулися вантажівка, маршрутка та два легковики, внаслідок чого травмувалося 5 осіб. Наймолодший учасник аварії, 19-річний хлопець, знаходиться у травматології. Ще один, 31-річний чоловік, у реанімації. Винуватець аварії, водій вантажівки, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Відомо, що перевозив він газ пропан. Більше - дивіться далі у сюжеті.

Ранок 10 травня у Рівному почався з чергової ДТП. Водій вантажного автомобіля, 55-річний житель Запоріжжя зіштовхнувся з мікроавтобусом, який внаслідок удару, за інерцією зачепив ще дві легкові автівки. Як наслідок - постраждали 5 осіб.

У найтяжчому стані знаходиться 31-річний пасажир мікроавтобуса. Його з приймального відділення міської лікарні госпіталізували у реанімацію.

Наймолодший учасник ДТП, 19-річний хлопець, знаходиться в травматології. Він у стані середньої важкості.

Попереду на хлопця чекає тривале лікування та реабілітація. Трьох інших учасників автопригоди відпустили з приймального відділення додому. Відомо, що постраждалі - працівники пошти, яких водій мікроавтобуса перевозив на роботу. В салоні знаходилось 12 осіб. І найтяжчі травми отримали пасажири на задніх сидіннях. Правоохоронці уже відкрили кримінальне провадження, аби встановити усі обставини події.

До слова, у вантажівці він перевозив газ пропан. Що могло б призвести до масштабної смертельної аварії, подібної до тієї, яка трапилася ввечері 3 травня на автодорозі Київ-Чоп. Нагадаємо, що загинуло там 26 осіб.