фото ілюстративне
У Рівному відновили рух "нічного тролейбуса". Курсує транспорт уже декілька ночей, за маршрутом №3 «Мототрек — Залізничний вокзал».

З 19 червня у Рівному запрацював нічний тролейбус за маршрутом №3. Розпочинає свій рух о 22:00 годині і курсує до 06:30 ранку. Анастасія Ковальчук користується нічним рогатим вперше. Каже, це не аби як рятує її гаманець.

Дуже зручно користуватися нічним тролейбусом. Тому що не кожен може дозволити собі викликати таксі. І маршрутки в нічний час дуже рідко їздять, тому нічний тролейбус це те що потрібно рівнянам.

Дівчина додає, на її думку, таких маршрутів у Рівному повинно бути більше.

Було б добре якби таких тролейбусів у Рівному було більше, які б рухалися б не лише по центральних вулицях а й в якісь більш віддалені куточки міста, як в день так і вночі.

А от Марія Тільняк пізно ввечері не могла дістатися додому: маршрутки не курсували, а таксі викликати не вдалося.

Певно викликів багато, і скидують, скидують. Ми не могли додзвонитися. Чекаємо- чекаємо , не маршрутки не було не тролейбуса. І так зраділи коли тройка під'їхала. Хоча б до центру під'їдемо, там вже буде далі думати як їхати......люди по змінно працюють, навіть молодь гуляє по місту, й десь хочеться доїхати. Тому, це дуже зручно якщо буде їздить.

Працювати у нічну зміну не важко, а навіть краще ніж у день - розповідає водій тролейбусу. Каже, бо не так спекотно.

По пасажирах ви самі бачили, як буває. Сьогодні свято , трошки молодь їздить, а так в основному пенсіонери трошки катаються. .....На початок ночі і під ранок люди на роботу добираються, а от по серед ночі трохи менший пасажиропотік йде.

Курсуватиме тролейбус кожної ночі, за винятком тих випадків, коли проводитимуться планові ремонти мережі.
 

Читайте також: візит до тролейбусного раю, де живуть рівненські "рогаті" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber