Днями у мережі з'явилася неймовірна серія фото краєвидів Рівненщини. Світлини розлетілись по усіх можливих групах і збирають сотні лайків. Автор робіт - відомий фотограф з Волині.

Сергій Палько займається фотомистецтвом вже багато років і часто ділиться шедеврами на своїй сторінці у Facebook. Цього разу він вразив читачів фотографіями вражаючих краєвидів Здолбунівщини. В об'єктив фотографа потрапили не лише частинки природи Рівне нщини, а й також старі обійстя, люди, тварини. Барви осені по-особливому підкреслили кожну світлину. 

Велопохід по Мізочському кряжу. Проїхали за два дні 108 кілометрів південніше Мізоча. Старт і фініш в Здолбунові. Маршрут є серед фотографій. Ночували на вершині гори в Будеражі. Там ми побачили рукотворні вали. Вже на стоянці прочитав в інеті, що це будеражське городище. Ночували в лісі біля вогню. На відкритій місцевосці був сильний мороз. особливо це відчувалось в долинах, де все біліло від інію. В поході об'їдались яблуками, горіхами, грушами і сливами, - розповів про мандрівку Сергій Палько.

Пропонуємо і вам, наші читачі, насолодитись цими неймовірними краєвидами. 

Читайте також: Світлина рівненчанина увійшла в ТОП-10 кращих фото природи України

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber