Фото: ілюстративне
Сьогодні, 15 листопада під час брифінгу заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко повідомив, що ця ділянка дороги у попередньому періоді була неякісно відремонтована. Тому служба автомобільних доріг переглядає відносини з підрядником і в тому числі стосовно якості виконання ним робіт і всі подальші дії щодо ремонту можуть бути вже в наступному році.

Що стосується будівництва дороги Т1808 в Рафалівці, Ігор Тимошенко додав, що ця ділянка дороги знаходиться у комунальній власності територіальної громади.

Для того щоб її належно відремонтувати в рамках державних програм територіальна громада має  передати цю ділянку до державної власності. Служба автомобільних доріг готова прийняти цю ділянку у державну власність і спроектувати будівництво для того щоб привести її в належний стан. На сьогодні розпочато відповідні процедури, є звернення, листи і остаточне рішення про передачу з комунальної власності до власності державної і постановку на баланс служби автодоріг - зазначив Ігор Тимошенко. 

Читайте також: На Рівненщині через туман оголосили штормове попередження