У центрі Рівного в каналізаційний люк ледь не провалився молодий хлопець. Сталося це на вулиці Поштовій. Місцеві кажуть, цей випадок не перший. Оскільки люк в аварійному стані знаходиться уже більше року. Чому ж за цей час його ніхто так і не відремонтував, та на чиєму балансі знаходиться ця каналізаційна мережа, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Бо й справді здалеку люк здається ніби справним. Коли ж на нього наступаєш, він перевертається на іншу сторону. А людина, яка на нього наступила, падає.

Тому більшість рівнян, не сподіваються на те, що кришки люків надійно закріплені, і намагаються їх обходити.

Аби дізнатися на чиєму балансі знаходиться люк, ми звернулися у Рівнеоблодоканал. Через деякий час їхні працівники, оглянули сам люк та виміряли розміри його кришки.

Щоб ніхто через цей люк не покалічився його огородили. Але уже ближче до вечора, у "Рівнеоблводоканалі" повідомили, що жодного відношення до нього не мають.

Тож чий люк невідомо. Як і ще один, що знаходиться поблизу Пагорбу слави. Задля безпеки містян його огородили гіллям дерев. До слова, в подібно замаскований люк в липні цього року, провалилася пенсіонерка. Жінка просиділа там добу. І відбулася легким переляком. Для того щоб подібного не трапилося і на вулиці Поштовій Рівнеоблводоканал пообіцяв розібратися із ситуацією.

Чи відбудеться заміна ми обіцяємо проконтролювати та перевірити згодом.

Читайте також: У Вараші цими вихідними відбудеться низка футбольних змагань