4 травня вночі у мікрорайоні Новий Двір спалили автомобіль секретаря Рівненської міськради.

Як повідомив нашим журналістам секретар Рівне ради Сергій Паладійчук, пов'язує підпал свого авто з тим, що того вечора він був присутній на прямому ефірі телеканалу Рівне 1.

"Бачите, які у вас ефіри небезпечні. Звичайно, можливо, пов'язую не з самим ефіром, а з його темою."

До слова в прямому ефірі програми "Без Цензури" Сергій Паладійчук висловлював свою позицію щодо того, чи варто навколишнім населеним пунктам об’єднуватись з обласним центром. Зокрема говорили і про село Городище. 

Ефір можна переглянути за посиланням - Без Цензури: "Велике Рівне – мрія чи реальність?" (ВІДЕО)

"Можливо, інтереси впливових людей, які порахували, що моя принципова позиція їм не підходить. Насправді події дійсно не романтичні і не ліберальні. Там ситуації серйозні є. Я не хочу нікого звинувачувати, бо це серйозна історія. Але те, що це пов'язано з моєю роботою то це 99%. Бо ніяких інших конфліктів у мене немає: ні на побутовому, ні в дружньому середовищі. Грошей ні я нікому не винний, ні мені особо ніхто. Тобто все плюс-мінус нормально. Втім, поки коментувати детально я не готовий. Треба все переосмислити." , - розповів Сергій Паладійчук. 

До теми: У поліції підтвердили підпал автомобіля рівненського чиновника (ФОТО, ВІДЕО) 

Нагадаємо, сьогодні, 4 травня, близько першої ночі на вулиці Літня загорівся автомобіль марки Тойота. Як виявилось згодом, орендує його 44-річний житель Рівного, секретар Рівне нської міської ради. 

З місця події криміналісти вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів. Правоохоронці підтвердили факт підпалу транспортного засобу. Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до злочину.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber