Будинок на аукціон, а підприємців на вулицю. А все тому, що договір оренди між МПП "Моріон" та міською радою завершився ще 25 квітня. Тому орендарі, які винаймають у Будинку побуту приміщення, змушені звідти з`їхати. Оскільки виставити на аукціон будівлю, міська рада зможе лише після звільнення приміщень. Як налаштовані підприємці та що робитимуть щоб не втратити свої робочі місця дізнавалася Ольга Мосійчук.

Опинитися без роботи за декілька років до виходу на пенсію можуть чи не усі працівники "Будинку побуту". За 35 років існування будівля пережила уже кількох орендарів. І тих хто тут працює, пригадує пані Ірина, жодного разу не змушували покидати свої робочі місця. Тим паче, що зробити це їм не так уже і просто.

Приміщення в якому працює Ірина Кулій, як і сотні інших працівників надає в користування МПП "Моріон". Це власне у них завершився договір оренди на будівлю з міською радою. Про це вони знали. Але сподівалися все ж на продовження договору. Навіть підготували для цього усі необхідні документи.

Про намір виставляти приміщення на аукціон нам підтвердили і в міській раді. Додають, усі сторони про завершення договору оренди знали. Більше того, про відмову в його продовженні міська рада також повідомляла.

Тому усі підприємці, які працюють в "Будинку побуту" звертатимуться в управління комунальною власністю та у міську раду з проханням їх не виселяти. Кажуть, готові платити за оренду приміщень іншому орендареві чи власнику. Що ж до МПП "Моріон", то участь в аукціоні вони братимуть.

Читайте також: Розгляд справи перенесли: у Рівному 4 житомирян знову не судили