Фото ілюстративне
Правоохоронці встановлюють усі факти пов'язані із отруєнням.

До поліції учора, 10 квітня, близько 20 години надійшло повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, що у квартирі на вулиці Андрія Мельника обласного центру в закритій квартирі потребує допомоги дівчина.

До теми: у Рівному із зачиненої квартири рятували непритомну дівчину

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у кімнаті проживають дві сестри. Коли ж увечері одна з них прийшла додому, виявила, що 19-річна сестра зачинилась із середини. Натиснувши на дзвінок, дівчина почула спочатку рухи, а потім підозрілий гуркіт, після якого все різко затихло. Вона зрозуміла, що щось сталося, тому одразу викликала рятувальників, щоб ті відкрили двері.

Рятувальники негайно прибули на місце події та виявили у помешканні на підлозі без свідомості 19-річну жительку Гощанського району. Надавши їй домедичну допомогу, викликали «швидку».

Як повідомили поліцейським лікарі, дівчину госпіталізували у реанімаційне відділення із гострим медикаментозним отруєнням. Наразі її стан лікарі оцінюють як важкий, вона перебуває у комі. За попередньою інформацією жителька Гощанщини випила надто велику дозу антидепресантів.

Наразі поліцейські за цим фактом проводять перевірку.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber