укравтодор
Нова магістраль дозволить звільнити обласний центр від транзитних автомобілів, що прямують по трасі М-06 з Житомира та Києва у напрямку Луцька та КПП Устилуг – по трасі Н-22.

Нині працюють над першою чергою Великого дорожнього будівництва, повідомляють у Службі автодоріг у Рівне нській області. Дорожники виконують підготовчі роботи 6-кілометрової ділянки дороги. Із стабілізацією погоди підрядник нарощуватиме темпи. Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівне азоту і ще поточний ремонт дороги від Рівне азоту до траси Н-22.


Будівництво Північної об'їзної дороги дасть змогу не лише розвантажити вулиці обласного центру Рівне нщини, а й зберегти від руйнування покриття вулиць. Новий автошлях також сприятиме підвищенню безпеки руху, поліпшенню екологічної ситуації в місті та розвитку міста Рівного як важливого транспортного вузла.

На сьогодні Велике дорожнє будівництво триває у 22 областях на 150 об’єктах. У 2020 році Укравтодор планує оновити більше 4000 км доріг державного значення. 

Читайте також: Відтепер у Рівне нському районі медики доїзджатимуть на виклик швидше