Жителі села Острівськ хочуть, щоб їх почули.

Минулий рік для жителів села Острівськ завершився не дуже успішно. Для того, щоб їх почули, довелося перекривати рух поїздка Зарічне-Антонівка.

 

Єдиним проханням було відновлення руху вузькоколійкою з 1 по 14 січня і 19 січня. Саме в ці дні згідно розпорядження рух поїздка припиняють.

Також люди просять повернути тепловоз, адже його після ремонту, зняли з маршруту Зарічне-Антонівка і направили ніби то в Берегово, на допомогу вивезення лісу.

Як повідомляє Зарічненська газета "Полісся", громада Острівська вимагає, щоб безперебійно забезпечували рух поїздка по маршруту Зарічне- Антонівка згідно визначених днів : середа, п'ятниця, неділя.

Громада переконана, що у випадку відміни руху поїздка або скорочення днів обслуговування маршруту соціальні умови проживання значної кількості жителів Зарічненського та Володимирецького районів значно будуть погіршені.

Відомо, що реагування чи перемовин Рівне нської дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ " Українська залізниця" з жителями села Острівськ, котрі заблокували рух поїздка, не було.

Читайте також:

Новорічні красуні Рівне нщини [ФОТО]

У селах Рівне нщини "з нуля" зводять амбулаторії