Спільно із місцевою пожежною командою рятувальники гасили пожежу у селі Каноничі.

Вчора, 23 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Каноничі Володимирецького району. До місця події відразу було направлено черговий караул бійців з райцентру.

Прибувши до місця виклику рятувальники з’ясували, що пожежа виникла всередині житлового будинку. Всі приміщення заповнені димом. Існує загроза поширення вогню на значну площу та на покрівлю.

Рятувальники швидко провели бойове розгортання та, включившись в апарати із стисненим повітрям, подали на гасіння водяний ствол.

Читайте ще: палив сміття і отримав опіки:житель Березного помер у лікарні

Враховуючи віддаленість від місця пожежі вододжерел та неможливість забезпечити безперебійну подачу води для пожежогасіння, керівником гасіння пожежі було прийняте рішення про додаткове залучення резервного караулу підрозділу та місцевої пожежної команди з сусіднього села.

Згодом рятувальникам вдалося локалізувати пожежу та припинити її подальше поширення по горючому навантаженню. Від повного знищення вогнем житловий будинок було врятовано.

Вогонь встиг пошкодити дві житлові кімнати, знищити перекриття над однією з кімнат, частково пошкодив домашнє майно в будинку.

У зв’язку із стрімким збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber