Дістали тіло з річки Устя, що поблизу Гідропарку. Що стало причиною трагічного випадку - наразі невідомо. Рятувальники вкотре наголошують і просять відпочиваючих дотримуватися правил поводження на воді під час купального сезону.

У річці Устя, що в районі Гідропарку втопився чоловік. Поліцейські спільно з рятувальниками дістали тіло потопельника в суботу 4 липня.

З початку року на водоймах Рівне нщини втопилося 16 осіб. Найчастіше причини таких трагічних випадків дві - купання у невизначених для цього місцях та напідпитку.

Михайло працює на рятувальній станції озера Басів кут понад 10 років. Стежить за дотриманням правил поводження на воді. Каже, відпочиваючі часто ігнорують попередження рятувальників і запливають на глибину за буйки, а любителі покататися на човні - частенько беруть з собою чарку оковитої, що призводить до нещасних випадків.

Фахівці вкотре нагадують відпочивальникам не купатися у водоймах, якщо відчуваєте себе погано або ж випили міцного напоїду. А молодим батькам - стежити за малечею під час купання на водоймах.

Читайте також: На Березнівщині з колодязя дістали мертвого чоловіка