У Рівному відбулась зустріч футбольного клубу «Верес» із фанатами. Червоно-чорні презентували нових гравців. Деякі з них вперше будуть грати у вищій лізі України. Перший домашній матч Вереса відбудеться у жовтні. До того часу реконструкція стадіону «Авангард» у місті Рівне має завершитися. Подробиці дивіться далі у сюжеті.

Незабаром стартує Українська Прем’єр ліга. Рівне буде представляти команда "Верес». Перед початком сезону клуб організував фан-зустріч. Вболівальники мали змогу поспілкуватися із новачками, котрі прийшли до клубу цього літа. Дехто з гравців дебютує в Прем’єр лізі

На зустрічі гравці та керівництво ФК «Верес» привітали свою вболівальницю з днем народження і подарували букет квітів.

На фан-зустрічі головний тренер клубу Юрій Вірт розповів про цілі на сезон 22\23. Головним завданням є увійти в десятку кращих команд ліги.

У першому турі прем’єр ліги , Рівненський Верес вийде на поле проти Одеського Чорноморця. Перші ігри «Рівнян» пройдуть у виїзних матчах, адже стадіон «Авангард» ще не готовий до проведення футбольних матчів. Президент клубу Іван Надєїн, каже, що фінальна інспекція стадіону українською асоціацією футболу пройде на початку вересня.

Нагадаємо, минулий сезон ФК «Верес» завершив на 9 позиції у Прем’єр лізі України. Зіграли 18 матчів набравши 23 бали. Перший домашній матч у сезоні 22\23 відбудеться 1 жовтня проти львівського « Руху» на арені «Авангард».

Читайте також: «Кардинал Рівнестандарт» здобув першу перемогу на «Кубку Нескорених»