Повідомлення від чергової станції "Язвинка" про те, що невідомі здійснили крадіжку накладок на залізничній колії надійшло до поліції ще 25 квітня. На наявність пошкоджень зреагувала відповідна система захисту.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на перегоні «Сарни-Антонівка» зловмисник здійснив крадіжку матеріалів верхньої будови колій, зокрема 16 болтів і 8 накладок. До того ж, протиправні дії зловмисника призвели до збоїв у роботі залізниці — потяг сполученням «Ковель-Сарни» затримали більш як на годину.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські Сарненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 22-річний житель села Орлівка, яке розташоване неподалік станції. Молодик заради підзаробітку за допомогою розвідного ключа зняв накладки та відкрутив болти. Їх він заховав у лісовому масиві, однак здати на металобрухт не встиг. Поліцейські вилучили крадене майно, яке відправлене для проведення експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення про підозру.

Досудове розслідування за фактом умисного пошкодження шляхів сполучення триває. 

Санкції статей передбачають максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років. До того ж, як з’ясувалося, житель села Орлівки вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та незаконне поводження із холодною зброєю.

Читайте ще: в поліції повідомили деталі нічних подій на Березнівщині (ФОТО)

Будьте з намиTelеgram Facebook Youtube Instagram Viber