У Рівному на автовокзалі встановили кіоск прямісінько на дорозі. Стоїть він на проїжджій частині і заважає руху транспорту. МАФ важко не помітити. Рівняни вже активно обговорюють дану подію у соцмережах. Яким чином тимчасова споруда опинилась на дорозі і чи залишиться вона там, намагались з'ясувати наші журналісти.

МАФ з гарячими хачапурі тепер стоїть на дорозі рівненського автовокзалу біля входу у ринок. Кіоск зачинений. Їжу ще не продають.

Фото з кіоском на дорозі миттєво облетіло інтернет. Люди обурються, кепкують, висміюють це встановлення.

Де це взялось серед дороги! Я теж увагу сьогодні на це звернула. Але мабуть тимчасово бо як люди мають купляти там щось? Якщо ця палатка стоїть там просто на проїжджій території і може спровокувати ДТП.Оце каса комусь зайшла!

Не у захваті і водії. Особливо великих автобусів.

Керівництво ринку не на камеру повідомило, що МАФ на дорогу перенесли з торгових рядів бо розірвали угоду з підприємцем. Останній сьогодні повинен забрати тимчасову споруду. Зацікавились МАФом на дорозі автовокзалу і в управлінні архітектури та містобудування Рівного.

Чи справді кіоск зникне з дороги автовокзалу, ми обов'язково перевіримо згодом. Таким чином і перевіримо вагу слів архітекторів та представників ринку 

Дивіться також: біля Рокитного - звалище вживаного одягу (ВІДЕО)

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber